Események betöltése

« All Events

  • Ez az event elmúlt.

Bortúrázók éjszakája

2018. június 23. szombat Időpont: 16:0023:00

A Múzeumok Éjszakáján Tolcsván nemcsak a gyönyörű kastély-múzeumok, hanem a boros pincék is megnyílnak egy éjszakára, így lesz Szent Iván Éj Tolcsván a Bortúrázók éjszakája. A Helai-D Herba-kastély hűvös pincéjében 16-23 óráig  a Budaházy Pincészet borait kínváljuk. SŐT minden bortartalmú kozmetikumunkra 25% ÁRENGEDMÉNYT adunk.
A kultúrára szomjazók kastély- és kozmetikaipar-történeti kiállításunkat FÉLÁRON tekinthetik meg. Pincekávézónk falain pedig a  Sensaria Képzőművészeti Egyesület alkotóinak festményeit csodálhatják meg.

A Bortúrázók Éjszakáján látogatható pincészetek, helyszínek:
Borászati Kultúra Háza – A rendezvény ideje alatt az intézmény ingyenesen megtekinthető.
Tolcsvai Szirmay-Waldbott Kastély Látogatóközpont – A rendezvény ideje alatt a kastély-múzeum féláron látogatható. A Kastély kávézójában a Grand Tokaj Zrt. kóstoltat.
Balázsi-Csubák Pincészet
Balla Pincészet
Czemiczki Pincészet
HELIA-D HERBA-KASTÉLY a Budaházy Pincészet boraival
Király János Pincészete
Pannon Tokaj Zrt. (A rendezvény ideje alatt az üzem is látogatható – borkészítéstől a palackozásig.)
Soltész Borház
Takács Tibor Családi Pincéje
Tóth Gábor Családi Pincészete

A rendezvényre a TÚRANAPLÓ & a KÓSTOLÓPOHÁR a Borászati Kultúra Házában vásárolható meg. Ára 800 Ft, melya pincészeteknél fogyasztott borok árát nem tartalmazza. 

Aki 16:00 óra és 0:00 óra között minden kóstoló helyről összegyűjti a szükséges pecsétet ÉJFÉLKOR TOMBOLA sorsoláson vehet részt a közös NAGY KOCCINTÁS alkalmával a Borászati Kultúra Házában.

TARTSON VELÜNK!

Részletek

Dátum:
2018. június 23. szombat
Időpont:
16:00 — 23:00